Meistä

Tietoja Ravintolasta.

Coto bar & grill

Laaja valikoima baari ja lounas.

Meistä

Coto Grill & Bar on lämminhenkinen ja rento kokoontumispaikka niin paikallisille kuin muualtakin tuleville. Grillin puoli on tyyliltään moderni mutta kodikas ja makuja löytyy varmasti joka lähtöön. Meillä on arkisin kattava ja herkullinen lounas-buffet, mistä voit löytää niin perinteisiä kotimaisia ruokia kuin myös makuja maailmalta. Lounaan lisäksi voit tilata myös herkullisia vatsan täyttäviä ruokia monipuoliselta ala carte listaltamme niin arkena kuin viikonloppunakin.

Baari puolemme on auki viikon jokaisena päivänä. Voit pelata meillä biljardia tai heittää dartsia tai ihan vain nauttia hyvästä seurasta drinkkien äärellä. Perjantaisin voit laulaa koko illan karaokea tai tanssia lauantaisin dj:n tahtiin. Ravintolassamme käy myös usein esiintymässä artisteja niin isoja nimiä kuin vähemmänkin tunnettuja, joten kannattaa seurata keikkakalenteriamme. Tervetuloa viihtymään.

Lounas

Coto Bar & Grill kodinomainen ja rento ravintola Mäntsälän keskustassa. Ravintla Cotossa on yli 20 vaihtoehtoa sisältävä salaattipöytämme on oiva lisä keitto, Pizza, Lämminruokabuffet ja jälkiruokabuffetin lisäksi.

Keittolounas 7,00 €

Salaattilounas 8,00 €

Noutopöytä 9,50 €

Lounas maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 14.00

Paras Lounas ikinä!

Yli 20 vaihtoehtoa sisältävä salaatti pöytämme on oiva lisä keitto, Pizza, Lämminruokabuffet ja jälkiruokabuffetin lisäksi.